Tarieven en vergoedingen van osteopathie

Tarieven van osteopathische behandelingen

Het tarief voor een osteopathisch consult wordt met ingang van 1 januari 2023  EUR. 90,- en de behandeling duurt ongeveer één uur. Een kort consult van een halfuur EUR. 45,- en 45 min consult EUR.67,50 . Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Indien er na drie behandelingen geen klachtenvermindering is opgetreden, zal er naar alternatieven gekeken worden.

Typ hier tekst

Vraag een consult aan

Vergoeding van osteopathie door ziektekostenverzekeraars

De osteopathische behandeling wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende ziektekostenverzekering. Dit betekent dat de vergoeding niet ten laste komt van uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekeringsmaatschappij en de door u afgesloten polis. Kijk voor meer informatie betreffende de vergoeding van verzekeraars op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (N.V.O.). Raadpleeg bij twijfel uw zorgverzekeraar.

Uw intake

U kunt hieronder het intakeformulier en klachtenformulier downloaden. Wij verzoeken u de formulieren ingevuld te sturen naar o-p-h@kpnplanet.nl of mee te brengen tijdens uw eerste bezoek. Voor verdere vragen kunt u ons via het contactformulier benaderen op de contactpagina.

Intakeformulier voor baby's en kinderen

Intakeformulier voor baby's en kinderen

Intakeformulier voor volwassenen

Intakeformulier voor volwassenen

Klachtenformulier