Indicatie en werkwijze van Osteopathie Praktijk Hengelo

Diverse indicaties en klachten kunnen dankzij een osteopathische behandeling bij onze praktijk verholpen worden. Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Vraag een consult aan

Uw behandeling bij Osteopathie Praktijk Hengelo

Twee tot zes weken na uw eerste behandeling vindt er een herhalingsconsult plaats. Deze tijd heeft het lichaam nodig om te kunnen reageren op de behandeling en om een nieuw evenwicht te vinden. Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken. Indien er na drie behandelingen geen vermindering van uw klachten is opgetreden, zal er naar alternatieven gekeken worden.

Stap voor stap naar uw persoonlijke behandelplan

Om een beeld van uw klachten te krijgen, verzoeken wij u een vragenformulier in te vullen. Hierin wordt gevraagd naar uw persoonlijke gegevens, uw klachten en uw medische voorgeschiedenis. Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Op basis van de ziektegeschiedenis en de gevonden resultaten uit het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Tevens kunnen er adviezen gegeven worden op het gebied van houding, voeding en/of ontspanning. Bij de behandeling wordt gebruikgemaakt van manipulaties en weefselontspanningstechnieken.

Vul hier het intake formulier in