Intakeformulier

Vul het intakeformulier in om een goede indruk te krijgen van uw klachten.

Doe nu de intake

Tarieven & vergoeding

Het tarief voor een osteopatisch consult bedraagt € 85,- ( kort consult € 42,50 - 30 min.) en de behandeling duurt ongeveer 1 uur. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Indien er echter na 3 behandelingen geen klachtenvermindering is opgetreden dan wordt de therapie gestaakt en wordt er naar alternatieven gekeken.

Vergoeding ziektekostenverzekeraars

De osteopathische behandeling wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoedt uit de aanvullende ziektekostenverzekering. Daarom gaat deze vergoeding niet ten koste van uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding hangt dus af van uw verzekeringsmaatschappij en de door u afgesloten polis. Kijk voor meer informatie betreffende vergoeding van de verzekeraars op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (N.V.O.). Raadpleeg bij twijfel uw zorgverzekeraar.

Vul hier uw intake in

U kunt hieronder het intakeformulier voor volwassen of kinderen downloaden. Om een beter inzicht in uw klachten te krijgen doet u dat in combinatie met het klachtenformulier. Wij verzoeken u de formulieren ingevuld en opgeslagen terug te sturen naar o-p-h@kpnplanet.nl of naar ons mee te brengen tijdens uw eerste bezoek.

Voor verdere vragen kunt u ons via het onderstaande contactformulier benaderen of via de contactpagina.

Contactformulier